Corona-nieuws 6: gaan we weer trainen?

Op 6 mei is bekend gemaakt dat de maatregelen betreffend corona verder versoepeld gaan worden. Er mag vanaf 11 mei weer buiten gesport worden in groepen. Daarbij moet wel anderhalve meter afstand gehouden worden van elkaar. En de RIVM hygiëneregels moeten in acht genomen worden.

Als bestuur zijn we in overleg met onze trainers wat er mogelijk is voor wat betreft de trainingen. Zo moeten we eerst een protocol inleveren bij de gemeente hoe we de trainingen gaan organiseren , zoals dat ook moest voor de jeugdtrainingen. Alleen na goedkeuring mogen we starten. Dus : heb nog even geduld en train vooral nog even solo. Als er meer nieuws is komt dat zo spoedig mogelijk op onze website te staan.

Op woensdagavond is de jeugd gestart met hardlopen en fietsen. Wil jij ook meedoen? Stuur dan een mail naar voorzitter@dtc-triatlon.nl

In de nieuwsbrief stond een link die niet actief was. Voor de het rondje Berkmeerpolder op de fiets, klik dan op: https://www.strava.com/clubs/10507/discussion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *