Informatie

Promotiefilm DTC : in de gemeente Dijk en Waard zijn er 3 wandelroutes ontwikkeld met bijzondere tegels. Tegels waarbij sociaal culturele instellingen, verenigingen en musea in de gemeente vertellen wie ze zijn en wat u er als inwoner of bezoeker kunt doen. Op één van de tegels is via een QR-code onderstaand filmpje te zien.

ALLES OVER DTC

Om iedereen te laten weten wie we zijn en wat we doen bij DTC, tref je hieronder het DTC Informatieboekje.

Vertrouwenspersoon DTC Carla Broers

Ik ben de vertrouwenspersoon binnen DTC. Mijn taak is om bij te dragen aan een sociale veilige omgeving binnen onze triatlon vereniging. Leden kunnen bij mij terecht als ze, binnen de vereniging, ongewenst gedrag bemerken. Ik ben een luisterend oor, ondersteun en denk mee om samen met leden en bestuur tot oplossingen te komen waardoor we samen zorgen voor een inclusieve vereniging waar iedereen prettig en veilig kan sporten. 

Meldingen worden vertrouwelijk behandeld. Ik ben bereikbaar op: vertrouwenspersoon@dtc-triatlon.nl 

INFORMATIE OVER NIEUW NTB-SYSTEEM en ATLETENLICENTIES.

Wil jij inschrijven voor een triatlon of duatlon? Heb je hulp hierbij nodig? Klik hieronder voor handige informatie, die jou op weg kunnen helpen.

Lidmaatschap wijzigen / opzeggen? Doe dit voor 1 november!

Wil je jouw lidmaatschap wijzigen of opzeggen? Doe dit dan voor 1 november.

Het lidmaatschap van DTC is een lidmaatschap per kalenderjaar. Tussentijds opzeggen en verlagen is helaas niet mogelijk. DTC moet werken met deze opzegtermijnen aangezien zwembad, atletiekbanen en trainerskosten veelal voor het begin van het jaar vastgelegd moeten worden. Om het financiële risico hierop te beperken is het daarom van belang om te weten wat de inkomsten van dat jaar zijn en dit in ieder geval voor een jaar zeker te stellen.

Ook voor jouw licentie bij de NTB geldt dat het een lidmaatschap voor een kalenderjaar is. De deadline voor het opzeggen van jouw licentie of verlagen van een atletenlicentie naar een basislicentie is ook 1 november. Geef je wijziging door aan onze ledenadministrateur (Paula Volkers).

.