Informatie voor leden

PROEFLIDMAATSCHAP

Ben je nog geen lid, en wil je graag kennismaken met triatlonvereniging DTC? Kom dan twee weken gratis meetrainen! Je mag dan alle trainingen meedoen om te ervaren of de club bij je past en iets voor je is. Stuur een mail naar onze ledenadministratie@dtc-triatlon.nl (Paula Volkers) voor meer informatie.

LID WORDEN?

Wil je graag lid worden? Klik dan op de knop “Lid worden”. Je treft daar het inschrijfformulier, tarieven en trainingstijden.

Promotiefilm DTC

Vertrouwenspersoon DTC Carla Broers

Ik ben de vertrouwenspersoon binnen DTC. Mijn taak is om bij te dragen aan een sociale veilige omgeving binnen onze triatlon vereniging. Leden kunnen bij mij terecht als ze, binnen de vereniging, ongewenst gedrag bemerken. Ik ben een luisterend oor, ondersteun en denk mee om samen met leden en bestuur tot oplossingen te komen waardoor we samen zorgen voor een inclusieve vereniging waar iedereen prettig en veilig kan sporten. 

Meldingen worden vertrouwelijk behandeld. Ik ben bereikbaar op: vertrouwenspersoon@dtc-triatlon.nl 

ALLES OVER DTC

Om iedereen te laten weten wie we zijn en wat we doen bij DTC, tref je hieronder het DTC Informatieboekje.

INFORMATIE OVER NIEUW NTB-SYSTEEM en ATLETENLICENTIES.

Wil jij inschrijven voor een triatlon of duatlon? Sinds kort werkt de Nederlandse Triatlonbond met een nieuw systeem. Heb je hulp hierbij nodig? Klik hieronder voor handige informatie, die jou op weg kunnen helpen.

Lidmaatschap wijzigen / opzeggen? Doe dit voor 1 november!

Wil je jouw lidmaatschap wijzigen of opzeggen? Doe dit dan voor 1 november.

Het lidmaatschap van DTC is een lidmaatschap per kalenderjaar. Tussentijds opzeggen en verlagen is helaas niet mogelijk. DTC moet werken met deze opzegtermijnen aangezien zwembad, atletiekbanen en trainerskosten veelal voor het begin van het jaar vastgelegd moeten worden. Om het financiële risico hierop te beperken is het daarom van belang om te weten wat de inkomsten van dat jaar zijn en dit in ieder geval voor een jaar zeker te stellen.

Ook voor jouw licentie bij de NTB geldt dat het een lidmaatschap voor een kalenderjaar is. De deadline voor het opzeggen van jouw licentie of verlagen van een atletenlicentie naar een basislicentie is ook 1 november. Geef je wijziging door aan onze ledenadministrateur (Paula Volkers).

.