Mooie editie van het Egmond weekeinde

Afgelopen weekeinde van 7 en 8 januari zijn er weer een flink aantal van onze leden van start gegaan bij de Egmond-Pier-Egmond strandrace en de Egmond Halve Marathon. Het was prachtig weer voor dit evenement.

Een stevige zuidenwind zorgde voor een intense rit over het strand naar de pier bij Wijk aan Zee, en daarna kon er flink gas gegeven worden, wind mee, terug naar Egmond.

De winnaar van de Egmond Strandrace was Stijn Appel, met een tijd van 1:03u, wat wel aangeeft hoe hard er gefietst is over de afstand van 38km. Bij de vrouwen reed Riejanne Markus met een tijd van 1:15u als eerste over de meet. Voor alle resultaten van de strandrace kun je hier op de uitslagen website van Sporthive terecht.

Op de dag van de Halve Marathon was het weer zelfs beter, meer zon, maar nog steeds een flink harde zuidenwind. De winnaar was dit jaar met 1:07:31u Soufiane Bouchikhi bij de mannen en Nienke Brinkman met 1:18:23u bij de vrouwen, wat een tijden! Ook deze uitslagen kun je hier op Sporthive opzoeken.

Combiklassement 2023

Voor ons is het combiklassement vaak het evenement waar we “voor gaan”. Op zaterdag de strandrace, en op zondag de halve marathon als klassement. Dit jaar kwamen 354 mensen op beide dagen over de finish. Het volledige klassement kun je hier ook weer terugvinden op de website van Sporthive.

Menno Munster uit Oudorp mocht de 2023 editie van het combiklassement voor de mannen op zijn naam zetten, Mariëlle Trouwborst uit Zoetermeer deed dat voor de vrouwen. Op naar de volgende editie van 2024!

Voor onze leden, als je even je resultaten instuurt, dan zullen we deze in dit bericht gaan opnemen. Stuur deze even naar info@dtc-triatlon.nl voor een eervolle vermelding op onze website, net als foto’s trouwens! Foutieve vermelding? Laat het even weten en we passen het aan.

Ingestuurde foto’s en Resultaten van DTC Leden

NaamEPE2023EHM2023Totaal
Mark van der Horst1:55:222:14:164:09:42
Richard van der Veldt1:33:592:08:533:42:51
Mark Boks1:37:12
Adriaan Klein1:53:17
Ingestuurde resultaten van leden – Klik op de naam voor de MyLaps Sporthive Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *