Atleteninformatie en veelgestelde vragen over de Van der Voort-crossduatlon

Kan ik mijn NTB-lidmaatschap al verlengen? Kan ik ook meedoen op een gravelfiets? En hoeveel rondjes moet ik fietsen? De afgelopen weken hebben we een aantal vragen voorbij zien komen, hoog tijd om de antwoorden hier met jullie te delen!

Kan ik mijn NTB-lidmaatschap al verlengen?

Ja! Goed nieuws, als je inlogt in jouw NTB-omgeving kun je jouw lidmaatschap voor 2023 verlengen. Doe je mee aan de crossduatlon en ben je van plan om aan nog meer wedstrijden mee te doen in 2023, verleng dan eerst je NTB-licentie. Dan hoef je voor zowel ons evenement als andere evenementen geen daglicentie aan te schaffen.

Kan ik ook meedoen op een gravelfiets?

Het is niet aan te raden. We gaan deels over het parcours van MTB NoordWest, fietsen over het gras en het grootste deel van het parcours is onverhard. Zeker bij natte omstandigheden is het aan te raden om op een fiets met behoorlijk profiel deel te nemen. Zie hiervoor de atleteninformatie (volgt binnenkort).

Een fietsparcours van 15 kilometer, hoeveel rondjes is dat over het parcours?

Drie! Dat valt mee toch šŸ˜‰ We fietsen naast het parcours ook een deel over het gras en verharde wegen. Een rondje is ongeveer 5 kilometer en daar doe je er drie van.

Meer vragen? Stel ze vooral hieronder of via de socials, dan geven we je zo snel mogelijk antwoord! Nog niet ingeschreven? Dan kan hier.

2 antwoorden op “Atleteninformatie en veelgestelde vragen over de Van der Voort-crossduatlon”

  1. Goedemorgen Peter,

   Dank voor uw bericht, wat vreemd dat het e-mailadres niet goed werkt. Daar gaan we uiteraard direct naar kijken en dit zo snel mogelijk proberen te herstellen.
   In de tussentijd zijn we ook te bereiken via het algemene e-mailadres: info@dtc-triatlon.nl. Deze berichten worden naar ons doorgezet.

   Groeten Jolanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *