Fietstrainingen weer van start op dinsdag 29 maart!

Beste fietsers, volgende week dinsdag 29 maart gaan we weer van start met de fietstrainingen. Jasper en ik hebben gisteren het parcours bij de Vaandel en bij Breekland gecheckt. De conclusie is dat Breekland op dit moment de beste keuze is qua veiligheid van het parcours.

Mocht je plannen, ideeën of tips hebben voor de trainingen dan horen Jasper en ik die graag. Een actieve inbreng wordt erg gewaardeerd en aan de hand hiervan kunnen wij weer nieuwe trainingsvormen introduceren.

Aanstaande dinsdag is de start zoals gebruikelijk om 19.00 uur. Deel het bericht gerust, er is nog voldoende ruimte op het parcours.

Jasper en ik hebben er zin in. Tot dinsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *