Corona-nieuws 4

De verlengde maatregelen, zoals aangekondigd op 31 maart, om het corona-virus beheersbaar te houden hebben natuurlijk ook voor onze vereniging flinke consequenties. Het betekent dat alle trainingen, wedstrijdjes enz. in ieder geval vervallen tot 28 april. De ALV is al uitgesteld, de jeugdtriatlon is geannuleerd, de Start to Swim cursus heeft voortijdig moeten stoppen en helaas hebben we ook moeten besluiten om de 1/8e Van der Voortgroep Triathlon van Heerhugowaard te annuleren.

Het bestuur probeert met al deze zaken met zo goed als mogelijk mee om te gaan en op urgente zaken in te spelen. Dit doen we middels online vergaderingen, om onnodige contacten te vermijden en afstand te houden.

Belangrijker is dat we ten volle beseffen dat dit eigenlijk maar ‘klein leed’ is in vergelijking met wat we van al onze leden en sponsoren vragen. Ons primaire doel is n.l. nog altijd het geven van kwalitatief goede trainingen, activiteiten en evenementen en die kunnen wij momenteel niet leveren, en dat terwijl onze kosten voor bijv. zwembadhuur en baanhuur gewoon doorlopen. Onze sponsoren kunnen we momenteel niet bieden waar ze recht op hebben, en ook dat betreuren wij zeer. Wij vragen dan ook om jullie begrip en geduld, er komen ongetwijfeld betere tijden.

Onze aandacht en dank gaat ook uit naar al onze trainers, commissieleden en vrijwilligers: ook zij staan aan de kant of kunnen niet leveren wat ze graag zouden willen!

Maar het belangrijkste vinden we toch de gezondheid van al onze leden en naasten, en van iedereen die op de een of andere manier bij onze club betrokken: trainers, commissieleden, sponsoren en vrijwilligers. Uiteindelijk zijn al die maatregelen daarop gericht.

Als bestuur willen we daarom graag besluiten met de volgende boodschap: bewegen is gezond (we zijn tenslotte een triatlonvereniging), maar houdt je aan de richtlijnen van het RIVM. Doe het niet alleen voor jezelf, maar vooral voor al die mensen in je naaste omgeving!

Dit is en blijft de enige manier om de coronacrises te overwinnen en onze clubactiviteiten z.s.m. weer op te starten.

Tot ziens!!!

Het bestuur van DTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *