Nieuwe hoofdsponsor van DTC: Van der Voort Groep

DTC triatlon Heerhugowaard heeft in Van der Voort Groep, de financiële dienstverlener voor de uitzendorganisaties, een waardige opvolger gevonden, na een jarenlange samenwerking met Hot ITem.

Van der Voort Groep is geen onbekende voor DTC. Zij zijn al jaren actief binnen de triatlon sport, en waren ook afgelopen editie als sponsor actief tijdens de Stad van de Zon triatlon. Deze wedstrijd maakt ook deel uit van het Van der Voort sprintcircuit. Zoals Willem van der Voort aangaf tijdens de clubavond bij Kolkman Zijdewind: “Het is voor ons een logische stap. Wij helpen de triatlonsport graag vooruit, en in dit geval door sponsoring van een mooie club en 2 mooie evenementen, de Stad van de Zon triatlon en de Winterduatlon Alkmaar.”

Willem van der Voort, zelf ook triatleet, tekende tijdens de clubavond van DTC met Marion Visser, voorzitter, het sponsorcontract. Van der Voort zal vanaf januari op de kleding van DTC verschijnen. De beide evenementen zullen omgedoopt worden tot Van der Voort Stad van de Zon triatlon en de Van der Voort winterduatlon Alkmaar.

Marion Visser: “Ik ben blij dat we met de Van der Voort Groep een hoofdsponsor hebben die tot in zijn DNA betrokken is bij de triatlonsport, en we kunnen doorgaan op de ingeslagen weg: namelijk een groeiende triatlonsport in Heerhugowaard en omgeving!”

Benieuwd naar onze nieuwe sponsor? Klik hier voor de bedrijfspagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *