DTC LEEF! wedstrijdcircuit next: zondag 26 mei de RBRBR in Waarland en 29 mei de “5 km” in het Park van Luna!

De uitslag van de tijdrit in de Mijzenpolder en zwemloop kun je hieronder vinden. LET OP: zondagochtend 26 mei is de RBRBR in Waarland, mét broodjes en drinken toe! Op woensdag 29 mei is de 5 km hardloopwedstrijd in het Park van Luna. Iedereen is welkom om de conditie te meten. En zijn een leuke voorbereidingen op de 1/8e triatlon van 5 juni. Zie informatie in de “kalender” van het DTC-circuit. Benieuwd naar de uitslagen of tussenstand in het circuit? Kijk dan hieronder…

Met een mooi deelnemersveld van 30 personen werd op woensdag 27 maart de wedstrijd gelopen over 3 x 1000 meter op atletiekbaan de Vork. De omstandigheden waren prima. Onder prima leiding van Arie, Geertje en Cees werd om half acht het startsein gegeven. In de 1e serie was het Ronald Nijssen die met 3,09 de snelste was met kort daarachter Folkert Brolsma in 3,15. De 2e serie werd een prooi voor Hans Bader in 3,14 met weer Folkert als 2e in 3,15. In de 3e serie was het Folkert die met een tijd van 3,10 de macht greep en daarmee ook de totaalwinnaar werd in 9.40. Klasse! Hans Bader werd op 5 seconden 2e in 9.45 en Michael Krijnen werd 3e in 10.05

Bij de dames was de snelste Silvia de Reus-Stoop in 12.21, voor Dagmar Krijnen-van Dijk in 12,58 op de 2 plaats en Carla Aalders in 13,26 op de 3e plaats. Er liep nog een jeugdlid van Hera mee als gastloper. De 11-jarige Tijmen van der Burg en die liet zien over talent te beschikken. In een mooie tijd van 11,20 hield hij kranig stand tussen de lopers van DTC.

Namens de wedstrijdcommissie, Ad Beers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *