Van der Voort Stad van de Zontriatlon een groot succes!

Op woensdagavond 5 juni vond de eerste triatlon van het VdV-triatloncircuit plaats in Heerhugowaard. Het was de aftrap van een serie van 6 wedstrijden in de regio. Onder zonnige omstandigheden konden de ruim 300 sportliefhebbers achtereenvolgens 500 meter zwemmen, 22 km fietsen en 5 km hardlopen. In het hoofdmenu zijn onder de knop Stad van de Zontriatlon alle uitslagen en foto’s te vinden. Samen met de triatlon van Langedijk, Dirkshorn, Nieuwe Niedorp, Schagen en Anna Paulowna vormt Heerhugowaard een circuit waarin punten zijn te verdienen voor een overall-klassement. Tijdens de afsluitende gala-avond zullen de prijzen worden uitgereikt, feest worden gevierd, maar o.a. ook vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *