In Memoriam – Erelid van DTC – Gijsbert van Weelden

29 augustus 1947 – 10 januari 2024

Met verdriet hebben we kennis genomen van het verlies van ons erelid, Gijsbert van Weelden. Hij is vanaf 2002 tot 2016 penningmeester in het bestuur van DTC geweest. Zijn liefde voor het schaatsen, sport in het algemeen en het plezier in het vervullen van vrijwilligerswerk maakte dat Gijsbert zich jarenlang heeft ingezet voor onze vereniging. Zijn financiële kennis, betrokkenheid, punctualiteit en humor waren van onschatbare waarde in het bestuur.

Naast zijn bestuurlijke werk, zette Gijsbert zich ook in voor andere activiteiten binnen DTC. Bij de Winterduathlon en Stad van de Zon-triatlon verzorgde hij de inschrijvingen en zat hij met plezier achter de inschrijftafel om de atleten te ontvangen. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor jubileumactiviteiten en stond hij ook menig maal in weer en wind met een verkeershesje aan en vlaggenstok te helpen tijdens de clubwedstrijden.

Voor zijn enorme inzet en belangeloze bijdrage aan DTC heeft Gijsbert een erelidmaatschap ontvangen. Dat was voor hem echter nog geen reden om te stoppen. Na zijn bestuurswerk voor DTC heeft hij zich tot 2023 ingezet voor de stichting Duursportief. Vorig jaar kregen we echter bericht dat hij ongeneeslijk ziek was en heeft hij alles, zoals we hem kennen, keurig overgedragen.

Wij zijn Gijsbert ontzettend dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor DTC en wensen Mariet, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *