Nieuwe Start2swim- borstcrawlcursus vanaf 4 februari ’24 is vol.

Vanaf 4 februari ’24 gaat de nieuwe borstcrawlcursus bij DTC van start voor niet-leden. De cursus is inmiddels volgeboekt. De cursus vindt plaats op zondagavond van 19.30 -20.30 uur. De 8-weken durende cursus staat onder leiding van twee trainers en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde zwemmers. Voor DTC-leden zijn er die avond ook banen beschikbaar om op schema’s te zwemmen. Meer informatie over de volgende cursus volgt. Dit zal een Start2tri (triatloncursus) worden.

3 antwoorden op “Nieuwe Start2swim- borstcrawlcursus vanaf 4 februari ’24 is vol.”

 1. Geachte DTC,
  Via een lid van jullie waarmee ik samen crossfit werd ik op deze borstcrawlcursus gewezen. Ik wil graag meedoen maar hoop dat jullie mij eerst een compleet overzicht van de zondagen (lesavonden) kunnen sturen. Aangezien de 8 weken ook binnen de feestdagen (kerstvakantie incl. Kerstavond valt) en ik weekenden werk wil ik voorkomen dat ik dagen mis. Bij voorbaat dank voor de moeite en jullie begrip

  1. Beste Cindy,

   Wat leuk dat je mee wilt doen met de borstcrawlcursus. De cursusavonden zijn vanaf zondagavond 5 november t/m 10 december. Daarna is het kerstvakantie en starten we weer vanaf 14 januari t/m 21 januari. Zondag 28 januari is dan nog een reservedatum. Hopelijk valt dit voor jou gunstig uit en mogen we je begroeten bij de cursus. Je bent van harte welkom.
   Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze gerust.

   Met vriendelijke groet,
   Marion Visser

 2. Hoi Marion,
  Onwijs bedankt voor de snelle reactie. Ik ga even overleggen met het thuisfront 😉 en hopelijk zie je mijn inschrijving dan snel binnenkomen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *