Nieuw: Zwembad Waardergolf heeft entreepoortje

Sinds deze week heeft zwembad de Waardergolf een entreepoortje. Deze kan worden geopend voor onze leden door een pasje dat in bezit is van de trainer. De poortjes zijn geplaatst met het doel om bezoekersaantallen te kunnen registreren. Dit is voor ons nieuw en zal ook even wennen zijn. Onze trainers krijgen komende week de pasjes en zullen het poortje, vlak voor aanvang van de training openen. Ben je wat later, dan kan het zijn dat het poortje al dicht is. We zoeken naar een oplossing om het poortje te kunnen openen, terwijl de trainer al in het bad is (deze kan immers niet op twee plaatsen tegelijk zijn).

VOSS.farming weidepoort, landhek verstelbaar 105-170cm, hoogte 90cm, verzinkt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *