Viering 30 jarig bestaan met DTC pubquiz!

Allereerst wensen we iedereen een goed, gezond en sportief 2021! In december bestond onze vereniving 30 jaar. Omdat we helaas niet konden samenkomen voor een wedstrijdje of een dikke borrel, heeft de Jubelcommissie (Denny, Carla, Carla en Erik) wat alternatieven bedacht, waaronder een heuse professionele Pub Quiz.

De DTC-pubquiz wordt online georganiseerd: a.s. donderdag 14 januari om 20.00 uur!

Schrijf je in via onderstaande link en we sturen per mail op tijd alle instructies. We zullen zo’n 1,5 uur bezig zijn en wellicht hebben we nog prijzen ook 😉 . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNHXTUYyCqdru-pCT8UkSa_Oow-JgaPv4yiOOuJQs0IpPJoA/viewform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *