Hervatting van alle trainingen!

Na de persconferentie van dinsdag 15 februari gelden er de volgende regels vanuit Heerhugowaard Sport B.V.:

· Buiten sporten is voor alle leeftijden en op alle momenten toegestaan;

· Voor alle binnenfaciliteiten op de buitensportaccommodaties geldt voor mensen vanaf 18 jaar een CTB-plicht tot vrijdag 24 februari. Mocht dit niet gehandhaafd kunnen worden is het advies om deze dan gesloten te houden. Vanaf 25 februari komt het coronatoegangsbewijs te vervallen;

· Kleedkamers, toiletten en douches mogen open. De 1,5 meter regel vervalt, de verplichting van het dragen van een mondkapje vervalt en op de tribune en in de horeca is een vaste zitplaats niet meer verplicht;

· Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs;

· Wedstrijden na 22.00 uur zijn toegestaan;

· De CTB-verplichting geldt niet voor sporters op buitenlocaties en ook niet voor personen op of in de sportaccommodatie die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dat laatste betreft o.a. onderhoud professionals, trainers/coaches (ook van de uitclubs), vrijwilligers, etc.

· Zonder coronatoegangsbewijs kan gebruik gemaakt worden van de afhaalfunctie in sportkantines;  De horecafunctie moet om 01:00 uur sluiten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.