We gaan weer zwemmen!


Zwembad de Waardergolf is nog steeds gesloten wegens de coronamaatregelen, maar dat weerhoudt het bestuur van DTC er niet van om de mogelijkheden in de regio wat betreft de buiten zwembaden te bekijken. En met succes! 

Het (buiten) zwembad Buitenmeere aan de stationsweg in Obdam is de komende periode 2 uur per week beschikbaar voor DTC. Dit geldt vanaf a.s. zaterdag 10 april. 

Tot wanneer we het bad huren is afhankelijk van wanneer de Waardergolf weer open gaat en de animo voor het buiten zwemmen.
De watertemperatuur in het zwembad ligt rond de 23-24 graden Celsius dus mogelijk is een wetsuit noodzakelijk. Houdt hier rekening mee.

Hoe werkt het?De huidige coronaregels zullen gelden in het zwembad. In de kleedruimte is een mondkapje verplicht, houd je aan de 1,5 meter afstand. We zwemmen in groepjes van maximaal 4 personen in de baan. Er zal geen zwemtrainer aanwezig zijn, wel een toezichthouder langs de kant.Kom bij voorkeur met zwemkleding onder de gewone kleding naar het zwembad en kleed je bij het bad om. Na afloop kunnen de kleedruimtes gebruikt worden, de douches zijn gesloten. Blijf thuis bij klachten die passen bij corona.Je hoeft geen entree te betalen, DTC betaald de huur van het bad. Aanmelden:

Aanmelden voor het zwemmen kan bij Hans Bader via triatleet@ziggo.nl.
Let op: aanmelden is verplicht in verband met het maximaal aantal toegestane zwemmers.
Graag wekelijks aanmelden. 

Wil je je aanmelden als toezichthouder voor een of meerdere trainingsuurtjes, of misschien een deel van een trainingsuur. Heel graag! Ook hiervoor kun je je aanmelden via triatleet@ziggo.nl.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over deze mogelijkheid en wensen jullie veel plezier met zwemmen!
 Het bestuur van DTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *