Hou vol, geniet van de ijspret en deel jouw DTC-muts-foto!

De Corona-maatregelen duren i.i.g. nog t/m 2 maart en dat vraagt best veel uithoudingsvermogen van ons als duursportliefhebbers. Bijv. nog even niet zwemmen, maar we kunnen wél genieten van het prachtige natuurijs en de sneeuw. Omdat het koud is, komt de “DTC-jubileum-muts” dan goed van pas. Deel jouw foto van je muts met één van de bestuursleden en misschien win jij een leuke prijs!

Ondertussen is het bestuur in gesprek met de wedstrijdcommissie en de 1/8e triatloncommissie om de mogelijkheden te verkennen voor het organiseren van wedstrijden zodra dit weer kan. Binnenkort volgt hier meer informatie over. De lopers (volw en jeugd) en schaatsers leven zich ondertussen op gepaste wijze uit. En veel leden zien we op de ATB of andere fiets genieten. Hou vol en hopelijk zien we elkaar gauw weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.