Update trainingen 17-11

De zwembaden gaan weer open en dus kan er donderdagavond 19-11 weer gezwommen worden. Let op: er geldt nog wel de gewijzigde aanvangstijd! Op donderdagavond en zondagavond starten we dus een kwartiertje later: respectievelijk om 18:15 uur en 19:45 uur! Dit nog steeds op verzoek van de leiding van het zwembad de Waardergolf om ervoor te zorgen dat er tijdens de wisseling van de zwemuren zich niet meer dan 30 personen zich in de zwembadruimtes bevinden. Ten gevolge hiervan duurt de zwemtraining nog maar 45 minuten. Deze aanpassing geldt tot nader order. De zondagmiddagzwemtraining start wel op het gebruikelijke tijdstip van 15:30 uur, zowel voor de jeugd als de volwassenen.

De looptrainingen kunnen weer plaatsvinden conform de corona maatregelen van voor 04 november: iedereen doet de training voor zichzelf en je mag in groepjes van maximaal 4 personen werken. Altijd 1,5 meter afstand houden! 

Er wordt geen gezamenlijke warming up gedaan. De trainer zal een opstelling maken waar je de oefeningen zelfstandig kunt doen. Om de deelnemers maximaal te spreiden heeft onze looptrainer Marcel een programma gemaakt welke iedereen per mail heeft ontvangen. Hierin staat het je vrij om onderdelen over te slaan.

Op vrijdagmiddag kan van 17.45 – 19.15 uur nog steeds worden geschaatst. Omdat er alleen individueel of in groepjes van max. 4 (met 1,5 mtr afstand, dus geen “treintjes) kan worden geschaatst, zal er geen officiële training plaatsvinden, maar Mona en Marion zullen aanwezig zijn om liefhebbers tips te geven.

Veel plezier met de trainingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.