Corona-tegemoetkoming contributie

Goed nieuws voor de leden over de contributie 2020! Dit jaar konden we de trainingen een deel van het jaar niet geven. Dit kwam door de maatregelen om verspreiding van het Corona virus te verminderen. Er zijn in die periode dus geen trainerskosten en geen huur zwembad en atletiekbaan geweest (voor de huur hebben we een tegemoetkoming van de gemeente ontvangen).

Om de leden hierin te compenseren, heeft het bestuur besloten om bij incasso van de contributie voor het 2e halfjaar 2020 hiervoor een vermindering toe te passen. Voor de tri-leden gaat het om € 25,-, voor de loop- en ook de fietsleden € 5,-. De tweede termijn contributie zal dus met dit bedrag verminderd worden.

Incasso contributies

De komende periode zijn er twee incasso’s gepland. Op 24 oktober is de incasso van de licenties NTB. Bij alle leden is dit de basislicentie, en de atletenlicentie alleen als je die nog niet zelf rechtstreeks bij de NTB betaald hebt. Op 15 november is de incasso van de 2e termijn contributie (waarin dus de vermindering is verwerkt;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *