Trainingskalender Aug-Sep-Okt 2020

De trainingskalender is weer bijgewerkt tot begin oktober 2020. Op donderdagavond 20 augustus vervalt de zwemtraining in de Waardergolf i.v.m. de DTC Circuitwedstrijd in het Geestmerambacht. Deze wedstrijd is de herstart van de clubwedstrijden. We gaan zwemmen over een afstand van 1200m, verzamelen aan de noordzijde van het Geestmerambacht om 18:45 uur en de start is om 19:15 uur. Op zondag 23 augustus starten we dan met de eerste zwemtrainingen in de middag om 15.30 uur en in de avond om 19.30 uur. Ook is er weer de Jeugdzwemtraining om 15.30 uur in de middag.

In verband met het Corona protocol gelden op dit moment de volgende regels voor het wedstrijdbad:

1. De toezichthouder/instructeur/trainer blijft zoveel mogelijk op een afstand van 1,5 meter van de zwemmers vanaf de kant;
2. Tijdens de activiteiten zelf is geen afstandsbeperking van kracht (Tijdens het zwemmen is het toegestaan binnen 1,5m van elkaar te komen. Het is niet gewenst elkaar actief op te zoeken of te benaderen); Je mag dus wel weer inhalen tijdens het zwemmen en achter elkaar zwemmen.
3.  Direct na de activiteit dient de 1,5 meter-norm weer in acht genomen te worden voor volwassenen onderling en van 13 tot 18-jarigen ten opzichte van volwassenen

Omkleden dient in de wisselcabines te worden gedaan. De douches zijn nog steeds gesloten en na afloop dient men de wisselcabines schoon te maken/desinfecteren. Desinfectans/doeken zijn aanwezig bij de trainer. Kijk ook even naar de looproute van het zwembad de Waardergolf in bijgevoegd document.

Je hoeft je niet meer vooraf aan te melden voor de training. Wel graag voor aanvang van de training aanmelden bij de trainer die nog steeds de presentielijsten bijhoudt i.v.m eventueel bron- en contactonderzoek bij een Corona virus uitbraak.

Veel trainingsplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *