Onze DTC Trainingen per 1 juli

Vanwege de versoepelingen in het Corona beleid per 1 juli kunnen we weer bijna als vanouds de fiets- en looptrainingen organiseren. We zijn niet meer gebonden aan een maximaal aantal deelnemers en aanmelden is dus niet meer nodig. Wel houden de trainers nog een presentielijst bij dus meldt je bij aanvang van de training even bij de trainer. De 1.5 meter afstand mag tijdens het sporten ook worden overtreden hoewel we wel vragen zoveel mogelijk je gezonde verstand te gebruiken. Voor- en na het sporten dien je nog steeds onderling 1.5 meter afstand te houden. Verder gelden nog steeds de algemene veiligheids-en hygiënemaatregelen.

De looptrainingen worden met ingang van komende woensdag 1 juli gegeven in Schoorl. We vertrekken zoals gebruikelijk om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Oorsprongweg. We kunnen weer genieten van het mooie dat het gebied bij Schoorl ons te bieden heeft: bos, heide, zand, klimmetjes, afdalingen, schelpenpaden, onverharde paden, trappen en gaan zo maar door.

De fietstrainingen vinden plaats op bedrijventerrein De Vaandel in Heerhugowaard. Elke dinsdag vanaf 19.00 uur.

Gedurende de zomervakantie zijn er geen zwemtrainingen in zwembad De Waardergolf. Na de zomervakantie starten we hier weer mee. Via de Nieuwsbrief en de website houden we jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *