En we gaan ook weer zwemmen in de Waardergolf!

Vanaf zondag 24 mei gaan we weer starten met de zwemtrainingen in zwembad de Waardergolf te Heerhugowaard. Uitzondering: donderdag 28 mei vervalt i.v.m. afwezigheid van de trainer en Pinksterzondag (31 mei) ook. Ook hier dien je je zelf op te geven via de mail bij de desbetreffende trainer op het uur dat je wilt deelnemen. Het maximaal aantal deelnemers per training is 18 deelnemers.

Opgeven kan tot 1 dag van te voren; Zondagmiddagtraining 15:30-16:30 uur Jeugd :opgeven bij Simone Ganzevoort simoneganzevoort@hotmail.com Overige:opgeven bij Petra van der Vis sipetra@hotmail.com Zondagavondtraining 19:30- 20:30 uur opgeven bij Marian van Mourik m.mourik55@upcmail.nl Donderdagavondtraining 18:00-19:00 uur opgeven bij Ronald van Straten ron.vanstraten@gmail.com

Deelnemers melden zich van te voren aan via de mail bij de trainer. Hierdoor kan het maximum van 18 deelnemers worden gecontroleerd. Deelnemers komen op eigen gelegenheid naar de training bij klachten blijven deelnemers thuis of gaan naar huis.

Activiteit: Diverse zwemtrainingen en zwemoefeningen. Deze oefeningen worden individueel gedaan met in achtneming van 1,5 meter afstand en conform het protocol banenzwemmen in het 25- meterbad: Iedere zwemmer zwemt in twee naast elkaar liggende baan In alle banen liggen lijnen 1-richtingsverkeer aanhouden Even baan heen zwemmen en oneven baan terug zwemmen Maximaal 3 zwemmers per baan (6 per twee banen) De banen worden ingedeeld op zwemsnelheid Inhalen is niet toegestaan De trainer deelt de banen in.

De trainer blijft zoveel mogelijk op een afstand van 1,5 meter van de zwemmers vanaf de kant. Uitrusten op de kant met 1,5 meter afstand. Niet aan de kant hangen. Op de zondagmiddag van 15:30 -16:30 uur zwemt de Jeugd tot 12 jaar in 1 enkele baan, hiervoor is een extra zwemtrainer aanwezig. Veiligheid en hygiëneregels voor iedereen (op basis van Richtlijnen RIVM): • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts; • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten; • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD) Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld; • Blijft thuis als je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld; • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts; • Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *