Corona-nieuws 1

Beste allemaal,

Middels dit bericht informeren we jullie over het corona-virus en de gevolgen die het heeft voor onze vereniging.

Op 12 maart jl. heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het corona-virus. In navolging van deze maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 6 april.

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook in ieder geval t/m 6 april 2020 af te gelasten.

Hoewel we het erg jammer vinden, hebben we na zorgvuldig overleg besloten om deze adviezen op te volgen. E.e.a. betekent dat de volgende activiteiten t/m 6 april niet doorgaan of zullen worden uitgesteld:

  • de zwem-, fiets- en looptrainingen;
  • de 3 x 1 km loopwedstrijd uit het LEEF!circuit;
  • de 500 mtr zwemwedstrijd;
  • de algemene ledenvergadering (ALV) van 17 maart;
  • de clinics van 22 en 28 maart;
  • de informatieavond van de zomercursus “Start to triathlon” op 23 maart;
  • de sociale ride en kledingpasweekend in het weekend van 20-21 maart.

We houden de situatie nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn. Hou hiervoor de website in de gaten. Ook de Nieuwsbrief zal gebruikt worden voor het doorgeven van informatie. Wil jij de Nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@dtc-triatlon.nl

Voor vragen of bijzonderheden, kan er contact op worden genomen met voorzitter@dtc-triatlon.nl

Het bestuur van DTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *