Woensdag 28 augustus 2 x combi volgende wedstrijd in DTC LEEF! circuit.

De eerstvolgende wedstrijd is de 2 x combitriatlon in het Park van Luna op woensdagavond 28 augustus. De afstanden zijn 250 mtr zwemmen, 7 km fietsen en 1,5 km hardlopen. Er zit een kleine pauze tussen beide triatlons. Verzamelen is om 18.45 uur bij het strandje. Het klassement in het circuit (t/m 24 juni) zie je hieronder. Meer informatie over de andere wedstrijden in het circuit is te vinden in de “kalender” van het DTC-circuit.

Met een mooi deelnemersveld van 30 personen werd op woensdag 27 maart de wedstrijd gelopen over 3 x 1000 meter op atletiekbaan de Vork. De omstandigheden waren prima. Onder prima leiding van Arie, Geertje en Cees werd om half acht het startsein gegeven. In de 1e serie was het Ronald Nijssen die met 3,09 de snelste was met kort daarachter Folkert Brolsma in 3,15. De 2e serie werd een prooi voor Hans Bader in 3,14 met weer Folkert als 2e in 3,15. In de 3e serie was het Folkert die met een tijd van 3,10 de macht greep en daarmee ook de totaalwinnaar werd in 9.40. Klasse! Hans Bader werd op 5 seconden 2e in 9.45 en Michael Krijnen werd 3e in 10.05

Bij de dames was de snelste Silvia de Reus-Stoop in 12.21, voor Dagmar Krijnen-van Dijk in 12,58 op de 2 plaats en Carla Aalders in 13,26 op de 3e plaats. Er liep nog een jeugdlid van Hera mee als gastloper. De 11-jarige Tijmen van der Burg en die liet zien over talent te beschikken. In een mooie tijd van 11,20 hield hij kranig stand tussen de lopers van DTC.

Namens de wedstrijdcommissie, Ad Beers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *