Verslag en uitslag DTC-leden in Hot ITem Winterduathlon ’19

Het heeft even geduurd maar hier is dan de uitslag van de Winterduathlon 2019 met de punten voor het LEEF!-wedstrijdcircuit DTC. Met wat minder deelnemers dan vorig jaar werd er evengoed weer een mooie strijd geleverd door de DTC leden. Mede dankzij het mooie weer werden er weer prima prestaties geleverd. Bij de heren lange afstand was Her Tesselaar snelste DTC’er in 01,25,01. Bij de dames lange afstand was deze eer voor Marion Visser in 01,36,41.

Bij de heren korte afstand was Ivar Ottenbros de snelste in 00,39,33. Bij de dames korte afstand deden geen DTC’ers mee. Bij de duo’s lange afstand was Folkert Brolsma met Hans Kaptein de snelste DTC’er in 01,13,46. Bij de duo’s korte afstand waren vader Gerben van der Weij met zoon Max de snelste in 00,45,44. Voor de overige tijden van de deelnemende DTC-leden verwijs ik u naar de bijgevoegde uitslag. Inmiddels is ook de 5 km loop gehouden en de 100 meter zwemmen. Al deze drie uitslagen worden weer verwerkt in de diverse klassementen en worden binnenkort op de site gezet. De eerstvolgende wedstrijd in het LEEF!-wedstrijdcircuit DTC is de 3 x 1 km loop op de baan van Hera op woensdag 27 maart. Daar kan dus nog een tijdje voor getraind worden. Namens de wedstrijdcommissie, Ad Beers.