Winnaars DTC circuit 2018 in zonnetje gezet tijdens nieuwjaarsreceptie

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden op zondag 6 januari de winnaars van het DTC circuit ’18 door de wedstrijdcommissie (Geertje Bakker, Rob Zweekhorst en Ad Beers ) bekend gemaakt. Na 15 wedstrijden was de stand opgemaakt en werden de prijzen uitgereikt aan de overall winnaars én de kampioenen van hun groep. Overall winnaar bij de heren is Michael Krijnen geworden. Bij de dames ging die eer naar Silvia de Reus. In groep 1 won Micheal eveneens. Groep 2 werd gewonnen door René Bakker en in groep 3 pakte Folkert Brolsma de titel. Wim van Altena behaalde de meeste punten in groep 4.

Vanaf linksboven: Dagmar Krijnen, Hans Bader, Folkert Brolsma, Marion Visser, René Bakker, Silvia de Reus, Michael Krijnen en Bob van Walsum. Wim van Altena ontbreekt op de foto. LEEF! Fysiotherapie is onze nieuwe sponsor van het wedstrijdcircuit 2019.