Verslag en uitslag van de R-B-R-B-Rin Schoorl aan Zee op 9 december 2018

De laatste wedstrijd uit het wedstrijdcircuit van DTC werd een prooi voor Hans Bader. Op het smalle en winderige strand van Schoorl aan Zee waren 17 enthousiaste sporters aanwezig om de strijd aan te gaan met de elementen. Van DTC 12 leden en van Zwefilo 5 leden.

Om 10.00 uur werd er gestart met de wedstrijd. Eerst 1 km lopen en vervolgens 4 km fietsen. Daarna weer 1 km lopen, 4 km fietsen en tot slot 1 km lopen. Tijdens de wedstrijd werd al gauw duidelijk dat de strijd om de 1e plaats ging tussen Hans Bader en Rob Zweekhorst. Uiteindelijk finishte Hans als eerste in een tijd van 34,20 met kort daarachter Rob in 35,02. Op de derde plaats eindigde Oscar Koopmans in 36,34.

Bij de dames was Kim Albracht-Kardinaal van Zwefilo de snelste in een tijd van 43,14. Silvia de Reus-Stoop werd 2e in 44,33 en Brigitta Commandeur 3e in 46,54.

Hiermee zit het DTC wedstrijdseizoen 2018 er weer op. We kunnen terugzien op mooie wedstrijden met een prima deelname van leden. Na deze wedstrijd kunnen de eindklassementen worden opgemaakt en weten we wie er clubkampioen worden.

Op de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2019 vindt de prijsuitreiking plaats en worden de diverse winnaars gehuldigd. Ook daar hopen we weer veel leden te zien.

Tot slot onze dank aan alle vrijwilligers die het mede mogelijk hebben gemaakt dat al deze wedstrijden weer goed zijn verlopen. Hartelijk dank hiervoor.

Wij wensen jullie hele prettige feestdagen, een spetterend oud en nieuw en vooral gezondheid en geluk voor het nieuwe jaar 2019. Maak er wat moois van samen.

Namens de wedstrijdcommissie, Ad Beers