Estafette, gezellig loopfeest in de polder!

Estafette “rondje om Heerhugowaard” 2018 (met uitslag en meer foto’s)

Op zondag 11 november werd voor de vierde keer het rondje om Heerhugowaard gelopen door negen DTC-teams; één solo loper, drie tweetallen, drie drietallen en twee viertallen (24 personen in totaal).

Zij maakten er allen weer een mooie strijd van. De weersomstandigheden waren prima; het enige wat met regen te maken had, was een prachtige regenboog onderweg. De drankpost bij de fam. van Stralen op de Berkmeerdijk voorzag iedereen van een natje en droogje en de mogelijkheid om een toiletbezoek tussen de koeien houden.

Onderweg hebben Bert en Maureen v/d Broek weer ontzettend veel mooie plaatjes van de lopers (en omgeving) geschoten, welke op de site te bewonderen zijn. Na de finish; waar Cees en Eduard streng doch rechtvaardig, de tijden noteerden, was er tijd voor koffie met een heerlijke punt cake. Deze cakes waren gebakken door onze huiskok, René Seegers, en wel in de smaak kardemom / mandarijn crème. Het is een aanrader!

Vervolgens werden de felbegeerde prijzen door Dennyuitgereikt, nog een groepsfoto geschoten en ging iedereen met een tevredengevoel weer naar huis. We willen Arie en Eduard bedanken voor het spontaan tehulp schieten met beveiliging en koek en zopie bediening en René van “Goedgevuld catering” nogmaals voor de cake.

Kijk voor foto’s hieronder en via https://www.dropbox.com/sh/2z5qxn22w0dqqe1/AACh8E3jfpK_KMYdFrMrhqnra?dl=0 

Hieronder de uitslagen, Denny, Cees en Nico

Plaats, team, de deelnemers en eindtijd

1 Team de Kleppers:  Laura en Eric in 2h,16m,10 sec

2 Team Krijnen: Dagmar en Michael in 2h,24m,39 sec

3 Is de dag: René S, Maikel en Haico in 2h,31m,34 sec

4 Hier hollen wij: Denny, Dick en Jeroen in 2h,31m,58 sec

5 11 november: René B en Johnny in 2h,32m,12 sec

6 Team Ottenbros:  Ivar (solo! ) in 2h,46m,59 sec

7 Lady’s only:  Carla A, Carla B en Silvia in 2h,52m,23 sec

8 Team Voerzand: Marieke, Ruud, René en Gerry Zandvliet in  3h,06m,25 sec

9 Dat ik rennen mag:  Karin, Ria, Martine en Sicco in 3h,07m,25 sec