Na 27 km Tijdrit op de Afsluitdijk nu ook tussenklassement DTC circuit

Het wielerseizoen op de weg zit er op. Op zondagmorgen 30 september gingen 24 deelnemers van start voor altijd weer een pittige wedstrijd over 27 km. Het weer was prima maar de tegenwind op de terugweg valt iedere keer weer tegen. Maar dat hoort er nu eenmaal bij op de dijk.

Kijk voor de tussenstand in het klassement op de Clubcircuit-pagina van deze site!

Als eerste startte Gijs Visser, zoon van de fietstrainer Tim en Carolien, die een verkorte afstand reed maar dat prima heeft gedaan. In een mooie tijd van 28,58 kwam hij over de finish. Hij vond het erg leuk om te doen.

Daarna ging Tim zelf van start en vervolgens om de halve minuut de rest van het deelnemersveld. Er werd weer hard gereden en in een snelle tijd van 39,32 was Jeroen Lute de rapste van de dag. Tweede werd Koost Zut in een tijd van 41,00 en heel kort daarachter derde Ivar Ottenbros in 41,02.

De snelste dame was Kim Albracht-Kardinaal  op de 7e plaats in een prima tijd van 45,17. Tweede dame werd Silvia de Reus-Stoop in een tijd van 49,55 en op de derde plaats Marion Visser in 52,34.

Daarna ging het hele circus naar de haven bij de Den Oever waar de heerlijke appeltaart van Tim klaar stond. Met een lekker bakje koffie of thee was dit weer genieten met zijn allen. Nog lekker even na kletsen en na het uitdelen van de prijzen ging iedereen met een voldaan gevoel op huis aan.

Tim heel erg bedankt maar weer en ook onze speciale dank aan Hans en Sandra die samen bij het keerpunt stonden en daar alles heel goed hebben geregeld. En ook dank aan Jeroen Wouda voor het uitdelen van de bidons, etc. Een leuke geste namens Le Champion.

Namens de wedstrijdcommissie,

Ad Beers