Clubkleding

De nieuwe clubkleding van Bioracer kon tot 8 oktober worden besteld.  Bij Kolkman in Zijdewind kan de kleding  vanaf 4 december worden opgehaald. Een nieuw bestelmoment zal via deze site bekend worden gemaakt. 

Gezellig druk bij de Kolkman Tweewielers DTC Koopavond

Vrijdagavond 28 september was de extra koopavond bij Kolkman waarbij veel leden al kleding hebben gepast. Het was gezellig druk en veel leden hebben dan ook kunnen profiteren van de etra aanbiedingen die Kolkman voor ons had deze avond.

Wil jij ook clubkleding, maar twijfel je over de maat? Bij Kolkman Tweewielers in Zijdewind is ook veel Bioracer kleding op voorraad en kun je dus proberen welke maat jij nodig hebt, kun je meteen even kijken naar nieuwe schoenen en een helm om straks weer helemaal als nieuw op de fiets te zitten!

Als de kleding gereed is, wordt deze ook geleverd via Kolkman Zijdewind. De kleding heeft een levertijd van 6-8 weken.