Bosloop 5 september Schoorl mét uitslag

De hardloopschoenen werden door bijna 50 lopers op woensdagavond 5 september aangetrokken! Tijdens de 14e wedstrijd van het DTC Circuit stond er een grote groep lopers aan de start van de 7 km-loop. Ook leden van Zwefilo waren aanwezig. Het was een mooie afsluiting van het zomerseizoen in de duinen

Groepsfoto Bosloop 5 september 2018

Na een spannende strijd was het Mathijs Kunzel van Zwefilo die als eerste over de finish kwam in een prima tijd van 28,30. Kort daarachter Folkert Brolsma op de 2e plaats in 28,41 en daarmee de winnaar bij DTC. Nog 2 mannen onder de 30 minutengrens. Ruud Doodeman in 28,46 en Allan Simmonds in 28,58 en beiden van Zwefilo.

Bij de dames liep Yoni Pronk van Zwefilo de snelste tijd in 33,13 en goed voor een 16e plek. De eerste DTC dame werd Laura Hak in een mooie tijd van 35,10.

De overige tijden van de lopers zijn te vinden in de volledige uitslag die hieronder te vinden is. Er zijn weer mooie prestaties geleverd door 28 leden van DTC en 21 leden van Zwefilo.

Hiermee is het hardlopen in de Schoorlse duinen voor dit seizoen weer ten einde gekomen. Vanaf woensdag 12 september blijven we weer in Heerhugowaard trainen. De eerste 2 keer niet op de baan van Hera vanwege vervanging van de baan, maar bij het Strand van Luna. We verzamelen daar om 19.00 uur bij The Temple  aan de strandzijde.

Met dank aan onze vrijwilligers bij deze wedstrijd groet ik u, namens de wedstrijdcommissie,

Ad Beers

Wil jij meer weten over het DTC Clubcircuit? Kijk dan op de pagina “Clubcircuit“.