Ook zin om te zwemmen, fietsen en lopen? Of liever aan de slag op 1 van deze onderdelen? Bij DTC ben je aan het goede adres!

DTC is opgericht in 1990, toen de triatlon alleen nog voor de echte bikkels was. Gelukkig zijn de tijden veranderd en staat naast trainen, ook gezelligheid voorop bij DTC.

Er worden trainingen aangeboden op elk niveau van beginner tot topsporter. DTC biedt 3 verschillende zwemtrainingen, hardlooptraining op de baan, of in het bos, fietstraining en in de winter zelfs schaatstraining.

Iedereen kan sporten bij DTC. Of je nu wedstrijdatleet bent of gewoon voor je plezier wilt (gaan) trainen. Er worden trainingen aangeboden op elk niveau van beginner tot topsporter.

Naast de trainingen biedt DTC ook een clubcircuit met een 15-tal kleine, laagdrempelige wedstrijdjes aan voor de leden. Tot slot heeft DTC twee grotere sportevenementen, zoals o.a. de Hot ITem Winterduathlon en Hot ITem Stad van de Zontriatlon. Bekijk https://www.youtube.com/watch?v=2rSS_NSZzu4&feature=youtu.be voor een indruk van de 1/8e triatlon 2017 (gemaakt door Selected View).