DTC probeert zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wens van leden om snel, overzichtelijk en volledig op de hoogte te zijn van alles wat speelt binnen de vereniging. Je kunt dan denken aan clubwedstrijden, prestaties van leden, trainingstijden, speciale aanbiedingen van onze sponsoren etc.

Eén van de manieren die DTC gebruik is het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Deze wordt naar al onze leden verstuurd. Mocht je deze nu niet ontvangen, check dan eerst even je “spamfilter”, hier wil het nieuws wel eens in blijven hangen.
Krijg je geen nieuwsbrief, of heb je je hiervoor in het verleden afgemeld, dan kun je je (opnieuw) aanmelden via nieuwsbrief@dtc-triatlon.nl met als onderwerp “nieuwsbrief”. Mede door de nieuwe privacy regels is het ons niet meer toegestaan om het gehele ledenbestand van DTC in te laden in een extern programma (als je je mail gegevens update voor de nieuwsbrief, betekend dit dan ook niet dat deze juist in de ledenadministratie staan!)
Uiteraard blijven de Tribune en de website ook bronnen van nieuws, hou deze dan ook goed in de gaten! Via de website wordt bijvoorbeeld vermeldt wanneer een training door extreem weer niet kan doorgaan. Op de site vind je ook altijd de laatste uitslagen van de clubcompetitie.
De Tribune wordt vooral gebruikt voor achtergrond informatie en zaken die minder actueel zijn. De Tribune verschijnt 4 x per jaar en wordt i.p. per mail verspreidt. Zorg dan ook dat je mail adres bekend is bij de ledenadministratie en geef wijzigingen op tijd door aan ledenadministratie@dtc-triatlon.nl
Nieuwsbrief mei is weer verstuurd