Tijdens het NK Wintertriatlon in Enschede zijn onze clubgenoten, Jeroen Lute en Her Tesselaar beiden Nederlands Kampioen geworden. De wedstrijd over 10 km hardlopen, 50 km fietsen en 20 km schaatsen werd overall gewonnen door Jeroen in een tijd van 2 uur en 30 min. Hij kwam nog met 4 mannen tegelijk in de wisselzone naar het schaatsen aan. Door heel snel zijn schaatsen aan te trekken wist hij een ronde voorsprong op de concurrentie te pakken en gaf dit niet meer af. Het is de eerste keer dat Jeroen de NK-titel mag dragen. Her Tesselaar is dat inmiddels gewend. Dit keer had hij goede tegenstand in de categorie H60+. Met 2 minuten verschil wist Her te winnen in een tijd van 2 uur 51 min. Het was voor Ivar Ottenbros zijn eerste NK. Helaas kon hij het schaatsonderdeel niet afmaken, maar we zullen ongetwijfeld in de toekomst nog van Ivar horen.

Jeroen in zijn kampioenstrui.

DTC-ers Jeroen Lute en Her Tesselaar winnen NK Wintertriatlon