De eerste clubwedstrijd van het nieuwe seizoen werd een daverend succes. De organisatie zat goed in elkaar en de weergoden waren ons ook heel goed gezind. Prachtig winterweer.
Met een mooi deelnemersveld van 143 sporters werd er op de beide afstanden weer hard gestreden om de prijzen. De volledige uitslag staat op de site van de Winterduathlon (klik op Evenementen op de homepage van deze site).
Dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Grote klasse weer.

Maar tijd om te rusten hebben we niet want de volgende wedstrijd is al a.s. woensdag 24 januari op de atletiekbaan van Hera. Dan staat de 5 km hardlopen op het programma.
Om 19.00 start de training onder leiding van Marcel en wordt er begonnen met een gezamenlijke warming-up. Om 19.30 uur is de start van de 5 km loop. We hopen ook hier weer op een grote opkomst van onze clubleden.

Dan alvast de melding van de eerste wijziging in ons wedstrijdcircuit. De 12 km tijdrit in de Mijzenpolder staat gepland op dinsdag 8 mei. Maar dan is het nog de tweede week van de meivakantie in onze regio. Dat was even over het hoofd gezien. We hebben daarom besloten deze wedstrijd een week later te organiseren en wel op dinsdag 15 mei. Een herzien wedstrijdoverzicht wordt op de site geplaatst.

Namens de wedstrijdcommissie,
Ad Beers

DTC-wedstrijdcircuit succesvol van start met de Winterduathlon (nu met UITSLAG)