Het wedstrijdseizoen zit er op voor de leden van DTC. De laatste punten zijn verdeeld. Op een mooi zonnig strand van Schoorl aan Zee waren de omstandigheden ideaal voor een snelle wedstrijd. Door het prachtige weer was het een gezellige drukte op het strand.
Maar liefst 20 deelnemers verschenen er aan de start, waarvan 6 leden van Zwefilo.

Om 10.00 uur werd door Arie Lover het startsein gegeven en begonnen de deelnemers aan de eerste 4 km fietsen. Daarna moest er 1 km worden hardgelopen. En dit dus 3 keer.
Er ontspon zich een mooie strijd tussen diverse groepjes. Aan kop waren het Micheal Krijnen en Rob Zweekhorst die er een spannende strijd van maakten. Rob had gekozen om van schoenen te wisselen en daardoor liep hij net wat achterstand op die niet meer was in te halen. Michael finishte na 35 minuten en 50 seconden met kort daarachter Rob op 26 seconden. Gerben van der Weij werd derde in 38 minuten en 14 seconden. De snelste man van Zwefilo werd Peter Buter op een 7e plaats in 40 minuten en 5 seconden.
Bij de dames was Kim Albracht-Kardinaal de snelste op een 11 plaats in een prima tijd van 42 minuten en 50 seconden. Tweede dame was Silvia de Reus-Stoop.
Onze bikkel Johnny van Beers kwam op een gewone fiets, natuurlijk zonder handschoenen maar reed daarmee evengoed een prima wedstrijd. Klasse Jonhny!

Marion Visser deed wel mee maar maakte de wedstrijd niet helemaal af vanwege een druk dagprogramma. Wel had ze nog de tijd om een aantal mooie foto’s te maken die onderaan dit artikel staan. Bedankt Marion.

Naast Arie Lover was ook vandaag Cees Luttikhuizen weer als vrijwilliger aanwezig om de wedstrijd in goede banen te leiden. Bedankt maar weer mannen voor jullie hulp.

Nu deze laatste uitslag bekend is kunnen de diverse eindklassementen op gemaakt worden. Wie de eindwinnaars zijn geworden houden we nog even geheim. Op de Nieuwjaarsreceptie van 7 januari 2018 worden de kampioenen bekend gemaakt en gehuldigd. Komt allen.

Hierbij de link naar de uitslag van de B-R-B-R-B-R.
Uitslag BRBRBR Schoorl-aan-Zee 17-12-2017

Wij wensen eenieder hele Prettige Feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2018!

Namens de wedstrijdcommissie, Ad Beers

Uitslag en foto’s ATB B-R-B-R-B-R op strand Schoorl aan Zee