NTB en Atletiekunie maken afspraken over uitwisseling wedstrijdlicenties

 

ARNHEM – De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) is per 1 september officieel gevestigd op sportcentrum Papendal. Met de verhuizing van de NTB naar Papendal, waar ook de Atletiekunie is gevestigd, hebben beide sportbonden afspraken gemaakt over het uitwisselen van wedstrijdlicenties.

Triatleten kunnen vanaf 1 oktober zonder extra kosten via de NTB een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie aanvragen en zodoende deelnemen aan officiële loopwedstrijden (zowel op de baan als op de weg en in het veld), inclusief Nederlandse kampioenschappen. Omgekeerd kunnen wedstrijdatleten van de Atletiekunie zonder extra kosten voor een daglicentie deelnemen aan officiële wedstrijden (inclusief NK’s) van de NTB tot en met de olympische afstand.

Lees meer op: http://pers.triathlonbond.nl/159423-ntb-en-atletiekunie-maken-afspraken-over-uitwisseling-wedstrijdlicenties

 

Triatleten en hardlopers gaan samen….