Op vrijdag 21 juli was het Park van Luna weer het strijdtoneel voor de deelnemers aan deze wedstrijd uit het DTC-wedstrijdcircuit.

De sporters moesten 3 x een mini triathlon volbrengen. Er werd ca. 160 meter gezwommen, 7,5 km gefietst en 1,75 km gelopen en dat 3 x in een wisselende volgorde. De opkomst was helaas wat minder dan de vorige edities maar dat zat waarschijnlijk in het feit dat de zomervakantie net was begonnen. Maar dat mocht de pret niet drukken want het weer was prima dus daar kon het niet aan liggen.

De strijd om de eerste plaats overall ging tussen Hans Bader, Rob Zweekhorst, Ivar Ottenbros en Koos Zut. Uiteindelijk was het Hans die duidelijk de sterkste was door alle 3 de series te winnen. Rob werd knap 2e en Ivar 3e.

Bij de dames was het Silvia de Reus-Stoop die haar maatje Carla Aalders na een mooie strijd achter haar liet en als eerste dame eindigde.

Al met al weer een leuk evenement met dank aan onze vrijwilligers die er waren om alles in goede banen te leiden.

We gaan nu eerst allemaal van een dik verdiende zomervakantie genieten en zien elkaar hopelijk weer op woensdag 6 september bij de 7 km bosloop in het mooie Schoorl.

Hier de uitslag: Uitslag 3-x-1-24-triathlon

Namens de wedstrijdcommissie,
Ad Beers

Uitslag 3 x 1/24 triathlon in het Park van Luna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *