Woensdagavond 31 mei was het weer gezellig druk bij het Park van Luna. Maar liefst 37 deelnemers namen deel aan de 5 km loop, wat alweer de 10e wedstrijd was in het wedstrijdcircuit van DTC. Hiervan waren er 8 zomercursisten en 2 leden van Zwefilo.

Om precies half acht klonk het startsein en werd er gestart. Al snel trok het veld uit elkaar en gingen er 4 lopers rap vandoor. Na een mooie onderlinge strijd was het Michael Krijnen die als 1e finishte in 17,30. Op 5 seconden gevolgd door Michael Emmerik van Zwefilo en op de 3e plaats Nicolai Smakman in 18,08.

De snelste dame werd Eline Lute-Kuin in 21,05 op een 11e plaats. De 2e dame was Karin Groenveld en de 3e dame Silvia de Reus-Stoop.

De snelste zomercursist was Ruud Roemersma in een prima tijd van 21,40 op een 15e plaats. Maar ook de overige zomercursisten hebben een mooie prestatie geleverd. Nu op naar de echte 1/8 triathlon. Heel veel succes gewenst aan alle deelnemers op woensdag 7 juni.

Alle vrijwilligers worden weer bedankt voor hun inzet.

Uitslag 5 km hardlopen bij het Park van Luna 31 mei 2017

Namens de wedstrijdcommissie,
Ad Beers

 

Uitslag 5 km loop in Park van Luna op woensdag 31 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *