Op zaterdag 20 mei werd door Zwefilo de zwem-loop-zwem wedstrijd georganiseerd. Hieraan werd door totaal 24 atleten meegedaan. Van DTC deden er totaal 9 leden mee waaronder 1 zomercursist Richard Hes.

Omdat ik er zelf niet bij was deze keer heb ik weinig informatie gehad maar de uitslag spreekt voor zich. De winnaar was deze keer Niels Tesselaar in 36,49 die knap 2 Zwefiloleden achter zich liet. Renee Olij werd 2e in 37,42 en Theo van der Fluit 3e in 37,50. Daarna kwamen respectievelijk Frans Muus in 38,22 en Ruud Voerman in 38,25 op de plaatsen 4 en 5.

Bij DTC deden er deze keer geen dames mee. Richard Hes als enige zomercursist kwam in een goede tijd van 49,15 binnen, net na Her Tesselaar in 49,06.

Met dank aan Zwefilo voor het organiseren van deze leuke wedstrijd.

Uitslag Zwem-loop-zwem-Tuitjenhorn

Namens de wedstrijdcommissie,
Ad Beers

Uitslag Zwem-Loop-Zwem wedstrijd Tuitjenhorn 20 mei 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *