Eindelijk daar is hij dan de uitslag van de 12 km tijdrit  gereden rondom de mooie Mijzenpolder. Er deden dit jaar maar liefst 43 deelnemers mee, waarvan 12 zomercursisten en 1 gastrijder.

De weersomstandigheden waren redelijk goed en er werd behoorlijk hard gereden. Onze fietstrainers Edwin en Tim hadden alles weer prima onder controle. Om half acht beet Tim zelf de spits af om na zijn finish meteen weer mee te kunnen helpen met het tijdschrijven. De snelste renner was deze keer Ivar Ottenbros in een scherpe tijd van 16 minuten en 47 seconden. Ruud Kuipers werd 2e in een mooie tijd van 17,36 met kort daarachter Hans Bader in 17,41.

Eline Lute was de snelste dame in 19,24 en kwam daarmee knap op de 14e plaats. Van de zomercursisten was Ruud Roemersma de snelste in een hele mooie tijd van exact 20 minuten en eindigde daarmee op de 17e  plaats.

Voor de overige tijden zie de bijgevoegde uitslag met daarbij de behaalde punten voor de diverse klassementen van het wedstrijdcircuit.

Uitslag Tijdrit 2017-05-9 12 km in Mijzenpolder

We hebben er allemaal weer van genoten met dank aan Carolien, Tim en Edwin.

Namens de wedstrijdcommissie, Ad Beers

 

Uitslag Fietsen 12 km tijdrit Mijzenpolder