Op een regenachtige en winderige woensdagavond kwamen er toch nog 22 enthousiastelingen om aan deze wedstrijd mee te doen. De deelnemers moesten eerst 5 km hardlopen door het recreatiepark, daarna 20 km fietsen op de polderwegen en tenslotte nog 2,5 km hardlopen over hetzelfde looptraject.

Ondanks het matige weer werden er toch weer mooie prestaties geleverd. Hans Bader was net als vorig jaar de snelste deelnemer en kwam als enige binnen een uur over de finish in een prima tijd van 58 minuten en 15 seconden.

Bij de dames was Silvia de Reus deze keer de snelste deelneemster en finishte in een mooie tijd van 1 uur, 17 minuten en 23 seconden. Voor de volledig uitslag klik op de volgende link. Uitslag Run-Bike-Run 12-04-2017

Naast de deelnemers waren er ook weer onze trouwe vrijwilligers die een topprestatie geleverd hebben. In weer en wind zorgen voor een veilig parcours en de tijden noteren onder een paraplu, ze doen het toch maar weer. Grote klasse en bedankt namens ons allemaal.

Namens de wedstrijdcommissie, Ad Beers

Uitslag Run-Bike-Run Geestmerambacht op 12 april 2017
Getagd op: