DTC Swim- Start cursus

SWIM START

Hoe stoer is het om nu eens serieus voor het zwemonderdeel van de triatlon te trainen!? In het voorjaar start de inschrijving voor diverse triatlons die komende zomer worden georganiseerd. Je kunt dan kiezen uit wedstrijden met verschillende afstanden, van lange tot korte triatlons. Na de inschrijving wordt het trainen geblazen. En vaak is het onderdeel fietsen en hardlopen geen probleem, dat lukt de meeste mensen wel. Het zwemmen kan echter een stuk lastiger zijn. Maar hoe hou ik die zo’n lange zwemafstand vol? Herken jij dit?

Wil jij de techniek van de borstcrawl beter onder de knie hebben? En tijdens een triatlon ook de snelste slag kunnen gebruiken? Doe dan mee met de DTC Swim-Start cursus!

Onder begeleiding van onze opgeleide zwemtrainers, ga je 10 weken aan de slag in het zwembad! Met diverse techniekoefeningen leer je de borstcrawl beter beheersen. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau! Het doel is om technisch en makkelijker door het water te glijden… en wat langere afstanden achter elkaar te kunnen afleggen. Er zal worden geëindigd met een zwemtest.

De cursus start op zondag 22 januari ’17 en duurt tot en met zondag 26 maart ‘17. Op deze manier heb je een goede basis gelegd voor jouw uitdaging: het volbrengen van de triatlon. De trainingen vinden plaats op zondagmiddag ( 16.00 -17.00 uur) en zondagavond ( 20.00-21.00 uur). Voor € 40,- kun je 10 weken meetrainen. Dit is inclusief de entree voor het zwembad. De cursus staat open voor niet-leden en leden. DTC-leden die geen zwemlid zijn krijgen € 10,- korting.

Dus geef jezelf of een vriend(-in), een buurvrouw/man of collega op!

Let op: de zondagmiddagtraining heeft een beperkt aantal plaatsen ( 8), op zondagavond is er plaats voor maximaal 12 mensen.

Opgave voor deze cursus kan bij: Rudy Boogaard via emailadres raboogaard@kpnmail.nl of 072 5347828

DTC Swim-Start cursus vanaf 22 januari, een goed begin van 2017!
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *