De teams die zondagmorgen 6 november om 9.30 uur aan de start van de DTC Estafette stonden bruisten al van warmte en enthousiasme alvorens een meter te hebben gelopen. De teamspirit zat er, zo vroeg op de morgen, al goed in ondanks de druppels die af en toe naar beneden vielen. Het plezier en de prestatie gingen deze ochtend hand in hand. Gedurende de 33,8 km liepen de teamleden zichzelf warm, werd er gewisseld van fietsers/loper en genoten zij van het prachtige rondje. En omdat er bij de finish heerlijke koffie/thee met een super appelpunt van Odion ( waarvoor dank!!) klaarstond, werd er in flink tempo gelopen.

Na 2 uur en 11 minuten kwam het eerste team met Laura Hak en Eric Klepper over de streep. De tactiek die zij hanteerde ( wisselen om de 500 m) had goed gewerkt. Met een gemiddeld tempo van 3,56 min/km zetten zij een parcoursrecord neer. De andere 7 teams finishten vervolgens vlot achter elkaar, waarbij het team met Dorien Dekker, Silvia de Reus, Carla Aalders en Ad Beers ( 3 uur 2 min) het feest bij de finish completeerde.

 

Impressiefoto’s van de Estafette om Heerhugowaard

Teamgeest maakt nat estafette Rondje Hhw geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *