In het Zwiterse Zofingen is clublid Her Tesselaar wereldkampioen geworden tijdens de Powerman duathlon op de lange afstand. Na 10 km hardlopen, 150 km fietsen en 30 km hardlopen kwam Her als 1e ( in de categorie 60-64 jaar) over de finish in 8 uur en 58 minuten. Een fantastische prestatie!

Zijn schoonzoon, Mark Overtoom, werd in een mooie tijd van 7 uur 55 minuten, achtste in zijn categorie heren 40 – 44 jaar.

 

Verder stonden Eline Lute en Erik Jan Spijkerman op het hoogste podium bij de 1/4 triatlon van Abbekerk. En waren hier nog veel meer clubgenoten actief.

 

Tot slot waren de twee herenteams van DTC in de 3e divisie vandaag in Enschede voor de laatste wedstrijd. Hier behaalde het team met Eric Klepper, Vincent Broekkamp, Dick van Winsum en Rene Bakker een 20e plaats. Het andere team met Bert Jan Moll, Wim Opdam, Niels Tesselaar en Bas Botman eindigde op een 29e plaats.

Her Tesselaar wereldkampioen duathlon en ander DTC succes