De zwemloop van triatlonvereniging Oceanus, die gepland stond op 20 augustus, is vanwege organisatorische omstandigheden ( en vakantietijd) verplaatst naar donderdagavond 1 september om 19.00 uur. Deze wedstrijd maakt deel uit van de regiocompetitie NH.

De zwem-loop-zwem van Zwefilo volgt vlak daarna op zaterdag 3 september in Tuitjenhorn. Klik voor meer informatie op:  Zwem-loop-zwem Zwefilo  Deze wedstrijd telt zowel mee voor het DTC circuit, als voor de regiocompetitie NH.

De vijfde en laatste wedstrijd uit de pilot is de run-bike-run van het Oude Veer (Anna Paulowna). Deze vindt plaats op zondagochtend 9 oktober. De organisatie vraagt leden van de deelnemende vereniging om zich op te geven bij de coördinator, zodat zij de voorbereidingen kunnen starten. Iedereen die dus graag voor DTC mee wil doen bij Oceanus ( Aalsmeer) en in Anna Paulowna, kan zich opgeven bij onze coördinator Geertje Bakker: geertje-bakker@hotmail.com

We gaan uit van een leuke opkomst.

 

 

Triatloncompetitie NH: Zwemloop Oceanus 1 sept, Zwem-loop-zwem Zwefilo 3 sept, opgeven RBR Oude Veer 9 okt.