Uit een samenwerking tussen vijf verenigingen in Noord-Holland is er de Triathlon Competitie Noord Holland ontstaan, welke dit jaar met een aantal pilot wedstrijden wordt getoetst. De wedstrijden in deze competitie zijn de vaak al bestaande clubwedstrijden die worden opengesteld voor leden van andere clubs. Dit maakt het een laagdrempelige competitie dicht bij huis. De verenigingen zijn enthousiast, nu de atleten nog! Wil jij je club vertegenwoordigen tijdens leuke kleine wedstrijdjes in de regio? Dat kan! De wedstrijden staan open voor jeugd en senioren, het enige wat je hoeft te doen is je zelf aan te melden bij de contact persoon van jou club, maar wees er snel bij want er kunnen maximaal 5 a 10 deelnemers mee naar wedstijden buiten jou club! Wij hopen dat deze pilot gaat slagen en we volgend jaar met een mooi programma kunnen komen! Klik hier voor informatie voor DTC-leden en hoe je je kunt aanmelden.

Pilot Regiocompetitie

Let op: de zwemloop van Zwefilo is op 4 september!!

triathlon comp noordholland

 

 

Nieuw! Doe voor je eigen club mee in de regio met de Triatlon Competitie NH.