Erik-Jan Spijkerman wint op overtuigende wijze bij NK in Almere! 
Door het wegvallen van de Powerman in Horst werd het Nederlands kampioenschap Run-Bike-Run over de lange afstand dit jaar op zaterdag 4 juni in Almere gehouden.
Eerst moest er 10 km worden hard gelopen, daarna 60 km gefietst over de dijk langs het IJsselmeer en tenslotte nog een keer 10 km hard gelopen. Na het lopen waren er nog een paar atleten bij Erik-Jan in de buurt maar op de fiets was hij niet meer te volgen. Bij de finish had hij een voorsprong van ongeveer 6 minuten op nummer 2 Raimond van der Boom.

 

Erik-Jan-Spijkerman-NK-RBR-Almere-2016-foto-Christie-Brouwer 3                 Her Tesselaar-NK-RBR-Almere-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook bij de M60  ging het Nederlands kampioenschap naar een DTC-er. Hier behaalde  Her Tesselaar de eerste plaats.Her Tesselaar-NK-RBR-Almere-2016 3Erik-Jan-Spijkerman-NK-RBR-Almere-2016-foto-Christie-Brouwer 4

 

Erik-Jan en Her eerste bij NK RBR lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *