Tijdens de laatste combitraining vóór de 1/8 Stad van de Zon triatlon sprong trainster Nynke Mensink met de zomercursisten van DTC en Hollandia nog een keer in het buitenwater van het Park van Luna, om het parcours te verkennen van de triatlon die a.s. woensdag gaat plaatsvinden.

Ruim 30 zwemmers doken het water in, al of niet met wetsuit aan. Aansluitend hebben de zomercursisten de fietsroute nog eens verkent.  Het was weer een mooie training en de meeste sporters waren gelukkig net thuis voordat het onweer losbrak.

 

Woensdagavond 1 juni zal om 19.15 uur het startschot klinken van de wedstrijd in het Park van Luna. Uiteraard is iedereen van harte welkom om deze en de andere triatleten uit de regio en daarbuiten aan te moedigen. De zomercursisten hebben 6 weken lang getraind bij DTC en Hollandia en gaan voor hun einddoel: het volbrengen van 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Vooral zij kunnen de aanmoedigingen natuurlijk goed gebruiken. Parkeren is mogelijk op het terrein van de Intratuin, dus kom op tijd! Na afloop is er een gezellige prijsuitreiking bij Skeef!

 

Foto’s van de zwemtraining:

Zomercursisten klaar voor 1/8 Stad van de Zon triatlon! Laatste buitenwatertraining….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *