Een dag voordat de lente begon werd in Enschede de laatste wintertriatlon van het seizoen 2015/2016 gehouden in het mooie Twentse landschap. Onder prima omstandigheden werd er weer volop strijd geleverd door de deelnemers.

Van DTC waren er 7 leden die de verre reis naar het oosten hadden gemaakt.

Marion en Mona deden mee met de sprintafstand en leverden allebei weer een prima prestatie. Marion werd in 1:35:59 derde bij de dames 40+ en Mona kwam in 1:39:58 over de eindstreep. Voor de dames nu echt einde schaatsseizoen!

Eline 1e prijs en Jeroen 3e bij Wintertriathlon Twente

 

Eline startte op de kwartafstand en na een prachtige strijd met haar naaste concurrente pakte ze mede door haar snelle wissels de 1e plaats overall! Met haar eindtijd van 2:49:48 was ze 7 seconden!!! sneller dan de nummer 2.Haar man Jeroen werd op de kwartafstand knap 3e overall bij de heren in een tijd van 2:35:10 en werd daarmee 2e bij de heren 20+. Ook een prima prestatie.

 

 Ook op de kwartafstand mooie prestaties van Gerben in een tijd van 3:05:10 en Siem in een tijd van 3:11:26.

Zelf had ik voordat de wedstrijd begon al een blessure opgelopen door een onvrijwillige ontmoeting met een glazen raam. Daardoor kwam ik enigszins gehavend aan de start maar heb de wedstrijd wel weten te volbrengen in een tijd van 3:42:07.

Dit was dus het einde van het schaatsseizoen en de schaatsen gaan in het vet.

Een sportieve groet van Ad

19 Maart 2016 Wintertriathlon Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *