Uitslag 18-12-2016 BRBRBR Schoorl-aan-zee-

Uitslag laatste clubwedstrijd 2016

Op zondag 18 december 2016 werd door Zwefilo de laatste wedstrijd van ons clubcircuit georganiseerd op het strand van Schoorl aan Zee. Daarvoor moesten de deelnemers  3 x 4 km fietsen en 3 x 1 km lopen.

Ondanks het mooie weer waren er niet al te veel deelnemers. Maar degenen die er wel waren maakten er weer een mooie wedstrijd van. Joris de Boer en Michel Krijnen lagen al snel ruim voor op de rest van het veld en na een pittige onderlinge strijd kwam Joris als eerste over de streep in 45:14 en Michel in 46:00 op een mooie tweede plek. Bij de dames was het Kim kardinaal die de 1e plaats opeiste in 55:20.

Hulde aan Johnny van Beers die op zijn gewone fiets keurig 9e werd in 59:43.

Pechvogels van de dag waren Marion Visser en Her Tesselaar. Allebei werden ze geplaagd door een lekke band. Marion liet de fiets de fiets en maakte er vervolgens een veredelde duurloop van. Her heeft op zijn knietjes in het zand uiteindelijk de fiets weer rijklaar gemaakt maar heeft de wedstrijd met 1 fietsronde ingekort.  Beiden dus helaas deze keer slechts 2 punten voor de moeite.

Het jaar zit er bijna weer op. Namens de wedstrijdcommissie alle deelnemers en vrijwilligers van dit seizoen bedankt voor jullie inzet. Wij hebben er van genoten en gaan met frisse zin weer een nieuw jaar tegemoet. Wij wensen eenieder hele prettige feestdagen en vooral een gezond en sportief 2017.

Namens de wedstrijdcommissie,

Ad Beers

ATB B-R-B-R-B-R
Getagd op:                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *